söndag 3 oktober 2010

Segare än kola..

Hej o hå igen efter ca hundra år..
Ja e ju då lite sådär lagom långsam vilket resulterar i att de alltid tar hundra år för mig innan ja uppdaterar min ensamma stackars blogg. Men nu e ja på g igen.. Ett tag iaf..

De har hänt massvis känns de som o att skriva allt här skulle ta en hel evighet men ska försöka få me de viktigaste.
Billy har blivit av me all hemsk skabb han hade i öronen o växt till sig riktigt ordentligt..Tycker redan han e stor som ett hus men med tanke på hur grova ben han har så fasar ja att han kommer bli gigantisk. Haha..Han och Mynta far runt som en stor tornado i lägenheten men tack o lov kan man få lite lugn o ro nu då dom har börjat gå ut lite.. O dom följer även gärna me mig o hundarna när vi går ut i skogen.

Jag har även börjat grundkursen me Bonnie och har redan hunnit med 4 ggr. Det går ju ehh.. sådär.. Vi har de besvärligt i början av träningen men efter ett tag så lugnar hon ner sig en del o börjar lyssna bättre.. Men det har varit många jobbiga stunder o ibland har de till o med känts rent omöjligt,fast efter några djupa andetag från matte så har de till slut funkat. O måste ju skryta me att min lilla fegis har gått på balansen ett antal gånger.. *stolt*
Nu på tisdag ska vi gå i Alvesta så de blir Bonnies stora eldprov.. Får bara hoppas att det inte blir en hel historia för sig..

Gisse mår bara bra o e lika hungrig som vanligt.. haha.. Hon ska strax börja löpa o Bonnie e inne på sin sista vecka.. Varför inte prova o löpa samtidigt??

Önska att ja hade lite bra bilder o lägga ut men de har ja ju inte i vanlig ordning. Får försöka få tummen ur o fixa de..
Hej igen på en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar